OM OS

man-fre: 9.00 - 16.30

70 20 56 55

OM DAN-TIME

EFFEKTIV TIDSREGISTRERING SIDEN 1986

DAN-TIME har mere end 30 års erfaring, når det gælder effektive tidsregistreringssystemer. DanTimer-systemet har alene i Danmark flere tusinde daglige brugere.

Her får du ét samlet system med registrering af komme/gå-tider, job/ordre, flex/afspadsering, time/sagsplanlægning og adgangskontrol.

Vores erfaring er, at de grundlæggende behov inden for tidsregistrering er ens for alle virksomheder, men vi ved også, at den enkelte virksomhed stiller helt individuelle krav, som kan være meget forskellige fra branche til branche og fra virksomhed til virksomhed.

Tidsregistreringssystemer indeholder mange vigtige funktioner og vil blive det daglige grundlag for lønsystem, ERP og historik. Derfor er det vigtigt, at vi som deres mulige leverandør kan dokumentere overlevelsesevne, udvikling, stabilitet og mange gode virksomhedsreferencer.


SÅDAN SKAL DET VÆRE

Dan-Time har siden 1986 været i front blandt de førende leverandører af løsninger til tidsregistrering. Dan-Time er kendt for, i tæt samarbejde med den enkelte kunde, altid at søge den optimale løsning. Dan-Time leverer systemer og service, der gør det enkelt og hurtigt for vore kunder, at håndtere de daglige funktioner i DanTimer-systemet. Herigennem sikrer vi optimal lønsomhed for den enkelte virksomhed.


HØJESTE KVALITET I ALLE LED

Når vi taler om kvalitet gælder det ikke kun vores produkter i software og hardware, men i høj grad også kvaliteten af den service vi yder vore kunder personligt over telefonen eller via e-mail. Hvis du skulle have kommentarer eller idéer til forbedring af vores service eller systemer, så ring eller skriv til os.


aof
delika
fletco
danske fragtmænd
super dæk
unnamed
castus_the whole company
xl byg
hedenstedkommunelogo-300x128
SSI
codan-sq
retnemt-logo
aarhus_kommune_logo
jumbo
stevns kommune
tvedemose champignon

TIME OUT,

IS TIME LOST!

CVR: 1497 9891 - Bank: 7670 - 7852473

Kontakt

70 20 56 55

Smedebakken 14, 8600 Silkeborg