STEMPELURE

STEMPELUR TIL SIMPEL TIDSREGISTRERING

DOKUMENTSTEMPLER TIL STEMPLING PÅ PAPIR


Nogle virksomheder kan nøjes med en dokumentstempler, som stempler en dato og et klokkeslæt på et stykke papir. Dette har bestemt også sin berettigelse i mange virksomheder, hvor det er et spørgsmål om, at sikre sig at medarbejderne møder til tiden og ikke går hjem før aftalt. Desuden kan denne type stempler også have sin berettigelse i forbindelse med registrering af forbrugt tid på arbejdsopgaver.

STEMPELUR TIL STEMPLING PÅ PAPKORT (SUMMERENDE)

Hvis der er lidt flere ansatte der skal stemple, begynder tiden til den efterfølgende manuelle beregning at have en omkostning i sig selv.

Her anbefales det vi kalder et summerende ur, som stempler på et kort af pap, der er markeret med en form for identifikation (en stregkode eller en kombination af små huller på kortet). Dette gør det muligt for stempeluret, at genkende kortet og selv kalkulere tiden mellem ind- og udstempling. Denne type ur har dog også sine ulemper i form af udgiften til stempelkort, som over tid kan overstige prisen på en elektronisk terminal (elektronisk stempelur med indbygget komme/gå registrering).

Det man skal tænke over her, er hvor mange stempelkort man løbende skal bruge.


Eksempel:

En virksomhed har 15 ansatte der er 14 dages lønnet, og stempler ud til 2 pauser i løbet af dagen

(der kan kun være 32 ind/ud stemplinger på et kort):

Der skal benyttes 1 kort pr. medarbejder pr. lønperiode (10 dage med 3 ind/ud stemplinger pr. dag = 30 linjer). Altså 15 kort pr. dag, 26 gange om året. Det giver et forbrug på 390 kort om året (hvis der ikke stemples til rygepause eller arbejdes i weekenden).

STEMPLING FRA EN TERMINAL MED WEBINTERFACE


Vi forhandler 2 typer af stempelure (terminaler med indbygget komme/gå registrering) med webinterface. En med Rfid læser (nøglering) og en med fingeraftrykslæser.

Begge terminaler indeholder samme funktionaliteter.

Disse terminaler kan opsættes til at lave korrektioner af stempeltiden ud fra overenskomster.

Fordelene her er ret nemme at få øje på. Der er ingen udgifter til stempelkort. Ingen manuelle beregninger. Ingen indsamling af stempelkort. Det tager under et sekund at stemple ind og ud. Uret har ingen farvebånd der skal skiftes. Der er ingen bevægelige dele der bliver slidte.

Terminalerne har dansk sprog både i display og webinterface og der medfølger en dansk manual.

Terminalerne kan genbruges ved konvertering til større løsninger, herunder f.eks. DanTimer med DanPlan.


BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE DET

BEDSTE STEMPELUR ?