LØN

LØN

Det er vigtigt at holde styr på løn og arbejdstimer. Med Dan-Time har du et komplet system, der giver dig overblik og gør det lettere for dig at holde styr på din virksomhed.Et system der giver overblik

Et lønsystem kræver, at der er styr på data. Derfor har vi ved Dan-Time bygget vores system til at være brugervenligt, og til at kunne håndtere dine indtastninger tilfredsstillende. 


Du kan gøre det nemmere for dig selv, ved at samle og strømline dine udbetalinger til dine ansatte. Dan-Times system bruger dine medarbejdere, deres indtastede arbejdstider, deres lønsatser, og baseret på dette, udregner den endelige udbetaling.


  • Spar tid på lønberegninger
  • Lav en lønrapport med få klik
  • Få overblik over lønudgifter
  • Send beregnet løn direkte til lønsystemet
  • Få overblik over reelle kostpriser
  • Se hvordan kroner og ører fordeler sig på jobs og ordrer


Vores system forbinder fraværsregistrering og tidsregistrering, og giver dig derved et samlet overblik. Åbn blot programmet og lav en lønrapport til din medarbejder. Vores system bruger al den indtastede information, om ansattes fravær, arbejdstid og løn og danner lønrapporten på få klik med musen.


Løn og beregning af løn er en fast del af pakken og er således inkluderet i prisen, eksport til lønsystem og kan tilkøbes fra 2.600 kr.


Let indtastning af data

Det er let at indtaste data i vores system. Med vores lange erfaring, har vi lært hvilke felter, der er mest nødvendige for en god og enkel oplevelse. Det vil sige, at når du starter Dan-Times program, er det logisk og intuitivt opbygget, hvor du kun skal indtaste stamdata såsom medarbejdere, løn og arbejdstid. 


Dukker der alligevel spørgsmål op, i forhold til processen eller hvilke data du skal bruge, så har vi lavet en hjælp og support side, som kan hjælpe dig på vej. Her finder du alt lige fra gode råd, til en gennemgang af knapperne i menuen. Et system for alle

For at sikre en god kultur, er det vigtigt at kunne stole på hinanden. Med Dan-Times system og tidsregistrering, har vi gjort vores bedste for at sikre gennemsigtighed. 


Både for chef og medarbejdere er det vigtigt, at et system er brugervenligt og skaber overblik. Vores mål er at kunne understøtte din virksomhed, og sikre at integrerede lønsystemer og tidsregistrering sparer dig for unødvendig administration. 


Få endnu mere overblik med tilkøbsmoduler

Du kan vælge at tilkoble en række moduler, som giver dig flere muligheder og hjælper dig med at skabe endnu mere overblik. 


MultiJob

MultiJob modulet giver mulighed for, at en medarbejder der passer flere maskiner/opgaver, kan stemple ind på flere forskellige jobs på samme tid. Det kan give dig overblik i fordelingen, over hvor meget tid din medarbejder bruger på hver opgave.


PeriodeOvertid

For at undgå at medarbejdere vælger fortrinsvis at arbejde i tidsrum med overtidsbetaling (for herefter at kunne holde længere fri i normaltid) kan periodeovertid benyttes til at låse overtidsbetaling til kun at blive optjent efter et givent antal ugentlige eller månedlige normaltimer er opnået. Det er således ikke muligt for medarbejderen at optjene overtid (eks. Til senere afspadsering) uden først at have opnået sin normaltid.


Ferie

Lad systemet holde styr på medarbejderens ferie. Herunder opsparing ifølge gældende regler og love samt forbeholdstagen for individuelle overenskomster.


Flex/Afspadsering

Systemet kan med dette modul holde styr på medarbejdernes flex eller afspadserings saldi og hermed fjerne en stor administrationsmæssig byrde. Kontakt os


Fordi vi går op i vores kunder, og ønsker et godt samarbejde, er vi selvfølgelig også klar på telefon og e-mail, hvis spørgsmål skulle opstå. Har du ønsker eller forslag, så vil vi også rigtigt gerne høre fra dig. Du kan kontakte os ved at skrive en mail til info@dan-time.dk eller ringe til os på 70 20 56 55

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE DEN

RIGTIGE LØSNING ?