WEBSHOP

WEBSHOP

DU KAN STOLE PÅ DAN-TIME

SÅDAN SKAL DET VÆRE

Dan-Time har siden 1986 været i front blandt de førende leverandører af løsninger til tidsregistrering. Dan-Time er kendt for, i tæt samarbejde med den enkelte kunde, altid at søge den optimale løsning. Dan-Time leverer systemer og service, der gør det enkelt og hurtigt for vore kunder, at håndtere de daglige funktioner i DanTimer-systemet. Herigennem sikrer vi optimal lønsomhed for den enkelte virksomhed.


HØJESTE KVALITET I ALLE LED

Når vi taler om kvalitet gælder det ikke kun vores produkter i software og hardware, men i høj grad også kvaliteten af den service vi yder vore kunder personligt over telefonen eller via e-mail. Hvis du skulle have kommentarer eller idéer til forbedring af vores service eller systemer, så ring eller skriv til os.


AAA - Tripple "A" 

Dan-Time har siden 2007, hvert år modtaget Bisnodes (tidl. Dunn&Bradstreet) højeste kreditvurdering; Tripple "A" og har igen i år opnået samme status. Det betyder at vi er en af de kun 2,7% af danske virksomheder der kan dokumentere et stabilt økonomisk fundament for fremtidigt samarbejde.


TALLENE TALER FOR SIG SELV

  • AAA ratede virksomheder      2,7%
  • AA ratede virksomheder       22,3%
  • A ratede virksomheder          24,1%


HVAD ER TRIPPLE "A"


  • Modellen blev etableret i 1989 og bygger på et regelsæt, der består af 2.400 beslutningsregler.
  • Kreditratingmodellen for AAA, AA eller A, bedømmer virksomheders kreditrisiko på 6 niveauer.
  • Modellen er et udtryk for virksomhedens kreditværdighed og evne til at overleve.


VI HAR OGSÅ DEN RIGTIGE LØSNING TIL DIG